Horwath HTL, svjetski najstarija i najveća savjetnička mreža za turizam i hotelijerstvo je objavila kako će dr. Miroslav Dragičević, stariji partner u Horwath HTL-u Hrvatska, sudjelovati na panelu u sklopu prestižnog Astana Economic Forum-a u Kazahstanu.

Godišnji forum, koji se održava od 22. svibnja do 24. svibnja 2013. u Astani, glavnom gradu Kazahstana, okuplja vodeće globalne znanstvenike, stručnjake i vodeće autoritete iz pojedinih područja, uključujući i brojne dobitnike Nobelovih nagrada, kako bi pružili svoje viđenje i mišljenja o trenutnim i budućim razvojnim izazovima.

Miroslav Dragičević, koji je poznati stručnjak u području turizma i hotelijerstva, održat će govor u sklopu panela “Održivi razvoj turizma kroz stvaranje i razvoj infrastrukture”. Panel se održava u organizaciji Ministarstva industrije i novih tehnologija Republike Kazahstan, Odbora za turističku industriju.

Osim g. Dragičevića, u radu panela su uključeni Kanysh Tuleushin – zamjenik ministra, Ministarstvo industrije i novih tehnologije, Azamat Akhmerov – predsjednik Uprave “Kazakhstanski institut za razvoj industrije“, Eulogio Bordas – predsjednik tvrtke THR, Frederic Pierret – izvršnih direktor Svjetske turističke organizacije (UNWTO), Miroslav Roncak – direktor marketinga i prodaje FVW Mediengruppe u Rusiji, CIS i istočnoj Europi te Stjepan Mesić – predsjednik Republike Hrvatske (2000 – 2010).

Povodom sudjelovanja na Forumu, Miroslav Dragičević je izjavio: “Oduševljen sam i počašćen sudjelovanjem na Astana Economic Forum-u. Turizam i njegov razvoj je iznimno bitan za mnoge zemlje širom svijeta, posebice za one u razvoju. Stoga će ovaj panel zasigurno rezultirati zanimljivom raspravom i zaključcima. Naše iskustvo pokazuje da zemlje koje su uspješne u stvaranju i izgradnji odgovarajuće infrastrukture u službi potpore turističkog razvoja imaju dugoročan i održiv trend rasta i razvoja. Radujem se nadolazećem panelu i raspravi s ostalim sudionicima!“.

 

O Horwath HTL-u

Horwath HTL (Hoteli, turizam i industrija slobodnog vremena) je istaknuta mreža konzultanata specijaliziranih za turizam, hotele i industriju slobodnog vremena. Svojim klijentima pružamo jedinstveno iskustvo i ekspertizu na projektima širom svijeta kroz kombinaciju detaljnog lokalnog poznavanja i međunarodnog razumijevanja. Horwath HTL je trenutno najveća svjetska savjetnička organizacija specijalizirana za turizam i hotelijerstvo, s 50 ureda u 39 zemalja.

Horwath HTL je član Crowe Horwath International, profesionalnog udruženja računovodstvenih i konzultantskih tvrtki osnovana u New York-u 1915. godine. Crowe Horwath International trenutno je rangiran među deset najboljih međunarodnih grupacija s uredima u 586 gradova u 108 zemalja.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo obratite se g. James Chappell-u, Globalni voditelj marketinga jchappell@horwathhtl.com ili g. Miroslav Dragičević na mdragicevic@horwathhtl.com

 


 
Profile Image
About The Author

Miroslav Dragicevic

Business Recovery, Valuations, Transactional Advice, Tourism, Planning & Development, Asset Management

Senior Partner @ Croatia
view my profile...