Crowe Horwath Mreža

Crowe Horwath mreža sastoji se od više od 150 samostalnih računovodstvenih i savjetodavnih kompanija u preko 100 zemalja svijeta.

Članice Crowe Horwath Internationala poznate su po svom poznavanju lokalnog tržišta, stručnosti i iskustvu. Zbog toga, uživamo ugled na međunarodnom tržištu u području pružanja usluga vezanih uz revizije, porez, savjetovanje i poslovne rizike. One su ujedinjene kroz zajedničku predanost besprijekornoj kvaliteti usluge, visoko integrirane usluge procesa isporuke i zajednički skup temeljnih vrijednosti i filozofija prema kojima donosimo odluke.

Ova jedinstvena kombinacija talenta pruža Crowe Horwath Internationalu mogućnosti visoko integrirane mreže za isporuku vrijednosti međunarodnim klijentima koji posluju u više zemalja.

Vodstvo. Svaka je kompanija afirmirana kao lider u lokalnoj poslovnoj zajednici te a članove tima čine zaposlenici i partneri koji potječu sa lokalnih tržišta te stoga u potpunosti poznaju nacionalne zakone i lokalne običaje a i što je bitno klijentima koji planiraju međunarodne poslovne poduhvate ili širenje u druge države.

Kvalitetne i profesionalne usluge . Kvalitetne i profesionalne usluge (revizije, porez i savjetovanje) osnova su poslovanja članica Crowe Horwath Internationala. Razvijeni su standardni operativni postupci za međunarodno poslovanje čime jamčimo globalnu razinu kvalitete.

Međunarodna snaga. Uspostavljene su ključne regije kojima koordinira regionalni rukovoditelj: Bernard Delomenie za Europu, Bliski Istok i Afriku (EMEA); Mok Yuen Lok, za Aziju i Pacifik; i Eduardo Pestarino za Sjevernu i Južnu Ameriku.

Poruka predsjednika uprave, J. Kevina McGratha
“U današnjem svijetu brze globalizacije i sve konkurentnijih tržišta, klijenti diljem svijeta svjedoče pogodnostima koje su im omogućile tvrtke članice Crowe Horwath-a. Najveća snaga naših tvrtki članica je njihova sposobnost razumijevanja strateških potreba svojih klijenata u kombinaciji s poslovnim iskustvom stručnjaka kako bi klijentima pomogli odgovoriti na sve poslovne izazove. Umjesto samog izvoza svojih stručnih usluga, Crowe Horwath je stvorio istinsku međunarodnu mrežu poslovnih stručnjaka sačinjenu od lidera poslovnih zajednica. Svi oni dijele predanost pružanju tehničke izvrsnosti i usluga najvećeg standarda svim klijentima.”

Posjetite Crowe Horwath International website

Za više informacija posjetite www.crowehorwath.hr