Horwath HTL

Horwath HTL najveća je svjetska kompanija za savjetovanje u hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena, s preko 50 ureda diljem svijeta koji osiguravaju dubinsko poznavanje lokalnog tržišta. Od 1915. godine pružamo nepristrane, stručne savjete svojim klijentima i priznati smo kao utemeljitelji Jedinstvenog knjigovodstvenog sustava (Uniform System of Accounts – USALI) koji je postao globalni industrijski standard za računovodstvo i izvještavanje menadžmenta u hotelijerstvu i smještajnoj industriji.

Gotovo cijelo stoljeće postojanja smo posvetili hotelijerstvu i turizmu. Štoviše, najstarija smo svjetska mreža za hotelsko i turističko savjetovanje. Naša povijest seže u davnu 1915. kada su dva brata Horwath stigla u New York iz Mađarske. Ubrzo su stekli reputaciju kao vrsni računovođe specijalizirani za hotelsku industriju.

Horwath HTL član je Crowe Horwath Internationala, profesionalnog udruženja tvrtki za računovodstvo i savjetovanje, osnovanog 1915. i uvrštenog među vodećih deset međunarodnih skupina za profesionalne usluge. Crowe Horwath International uključuje urede u približno 600 gradova i 114 zemalja svijeta te ostvaruje ukupni godišnji promet od preko 3 milijarde američkih dolara.

Iako u svojoj liniji usluga uključuje mnoge specijalnosti, stručnost Crowe Horwatha za hotelsku industriju uspostavljena je na samom početku stvaranjem Jedinstvenog računovodstveno-izvještajnog sustava u hotelskoj industriji – sustava koji je toliko uspješan da je postao industrijski standard u hotelskom računovodstvu i izvještavanju menadžmenta. Od tada je Horwath HTL objavio mnoge priručnike i studije o temama iz hotelsko-turističke industrije, uključujući Razvoj hotela/motela (1984., u suradnji s Institutom za urbanizam), iscrpni vodič kroz povijest i složenost hotelske industrije i procesa razvoja hotelskih projekata.

Kroz godine, Horwath HTL priznat je kao istaknuti stručnjak i referentna točka za savjetovanje u hotelskoj i turističkoj industriji te industriji slobodnog vremena, pružajući svojim klijentima iznimno iskustvo i profesionalne savjete na projektima diljem svijeta kroz kombinaciju dubinskog poznavanja lokalnog tržišta i razumijevanja međunarodnog okruženja. Naglasak na zadržavanju neovisne savjetodavne uloge dodatno osigurava činjenica da se na rezultate Horwath HTL-a mogu osloniti i naši klijenti i sve zainteresirane treće strane.

Uključeni smo u sve faze projekata naših klijenata, u rasponu od pojedinačnih objekata do vodećih svjetskih hotelskih kompanija, projektanata, zajmodavaca, ulagača i raznih korporacija i udruženja u hotelsko-turističkoj industriji. S pristupom širokoj mreži ureda u ključnim gradovima svijeta, klijentima osiguravamo perspektivu iskusnog međunarodnog tima za njihove projekte te pogodnosti naših utjecajnih izravnih kontakata u industriji. Također imamo pristup međunarodnoj Horwath HTL bazi podataka, najvećoj i najpotpunijoj svjetskoj bazi podataka vezanoj za hotele i turizam. Pridržavamo se strogih kriterija i pravila Horwath Internationala kako bismo zadržali najviše standarde usluga i predanosti radu.

Rezultati našeg rada se nadgledaju kroz strogi sustav kontrole kvalitete koji provode naši najiskusniji stručni savjetnici s praktičnim iskustvom u hotelijerstvu i turizmu.

Nitko nije kvalificiraniji niti bolje pozicioniran od Horwath HTL-a za pomoć klijentima u vezi projekata vezanih uz hotelijerstvo, turizam, slobodno vrijeme, imovinu i investicije.

Crowe Horwath International se nalazi u prestižnom društvu vodećih deset svjetskih računovodstvenih mreža s preko 170 neovisnih tvrtki u 600 gradova u više od 114 zemalja svijeta. Njegove tvrtke članice cijenjene su zbog svojeg lokalnog znanja, stručnosti i iskustva, kao i kvalitete pruženih usluga.

Trenutno imamo 50 ureda u 39 zemalja i naša je pozicija unutar industrije globalno priznata, a međunarodne hotelske kompanije traže naša profesionalna mišljenja, kao i investitori, projektanti i financijske institucije.