Horwath HTL Hrvatska – stručnjaci za hotelijerstvo, turizam i industriju slobodnog vremena

Horwath HTL je u potpunosti fokusiran na hotelijerstvo, turizam i industriju slobodnog vremena. Naša mreža s više od 250 stručnjaka diljem svijeta ima veliko međunarodno iskustvo i poznavanje lokalnog tržišta koje nama i našim klijentima osigurava jedinstvenu prednost.
Nudimo širok spektar savjetodavnih rješenja koja pokrivaju cjeloviti ciklus hotelskog proizvoda, od planiranja i razvoja, preko upravljanja nekretninama i operativnog savjetovanja do transakcijskog i financijskog restrukturiranja. Horwath HTL uvećat će vrijednost Vašeg hotelskog ili turističkog projekta te osigurati pouzdanu podršku u svakoj fazi projekta.

Cjelovita savjetnička usluga za hotelsku industriju

Horwath HTL najveća je mreža konzalting stručnjaka u ovom sektoru – 50 ureda u 39 zemalja. Naš je globalni doseg usklađen s jedinstvenim znanjem i iskustvom stečenim radom na tisućama projekata u raznovrsnim ekonomskim i političkim uvjetima.
I dalje smo prvi izbor hotela i nekretninskih kompanija, kao i financijskih institucija koje žele ulagati u hotelsku i turističku industriju. Gdje god da jeste i kakav god bio Vaš projekt, mi Vam nudimo međunarodno konzistentnu kvalitetu usluga u kombinaciji s lokalnim rješenjima.

Ovdje pročitajte više o našim proizvodima i uslugama:

Ovdje preuzmite najnovije Horwath HTL brošure: