Konferencije i događanja

 • Trinaesta godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina

  Horwath HTL kao srebrni sponzor sa zadovoljstvom najavljuje Trinaestu godišnju međunarodnu konferenciju o razvoju nekretnina.

  Siniša Topalović, direktor Horwath HTL-a bavit će se temom razvoja nekretnina u turizmu kroz izgradnju luksuznih resorta i hotela na panelu koji će voditi 26. travnja, u dvorani Paris hotela Esplanade s početkom u 17:00 sati.

  Pozivamo Vas da 26. i [...]

  read more...

 • Greenfield investicije – kako snovi postaju stvarnost

  Svježa ulaganja koja će donijeti nova radna mjesta i potaknuti rast gospodarskih aktivnosti u Hrvatskoj fokus su konferencije „Greenfield investicije – kako snovi postaju stvarnost“. U hotelu Park Plaza Belvedere u Medulinu 24. i 25. 03.2017. tim vitalnim pitanjem bavit će se brojni stručnjaci, ministri, predstavnici lokalnih jedinica samouprave, kao i predstavnici respektabilnih hrvatskih i [...]

  read more...

 • Expo

  Meet us @ ExpoReal Germany – Munich, Germany, 4th-6th October 2016

  Horwath HTL will be attending this event.

   

  EXPO REAL, the International Trade Fair for Property and Investment, has been held every October since 1998 in Munich Germany. The entire sector gathers together in one location for three days at this unmissable business platform.

   

  The biggest B2B trade show for property and investment in [...]

  read more...

 • Horwath HTL na Danu velikih planova 2016

  Dan velikih planova 2016 – ključne teme:

  Globalni val u regionalnim okvirima|Globalni trendovi | Kakva će 2017. godina biti u zemljama regije|Monetarno kreditna politika | Fiskalna politika i učinci na potrošnju | Bankarstvo u 2017. godini | Što lideri očekuju od 2017. godine | Prognoze za 2017. – prilike i opasnosti |Izazovi [...]

  read more...

 • Horwath HTL sudjeluje na dvanaestoj godišnjoj međunarodnoj konferenciji o razvoju nekretnina

  Godišnja međunarodna konferencija o razvoju nekretnina je centralno godišnje mjesto okupljanja svih koji sudjeluju u projektima razvoja komercijalnih nekretnina, trgovanjem komercijalnim nekretninama, ali i u ostalim industrijama koje su vezane za nekretnine i građevinarski sektor. Sudionici godišnjih međunarodnih konferencija o hrvatskom tržištu nekretnina su vlasnici, predsjednici uprava, članovi uprava, direktori i visoko pozicionirani menadžeri društava [...]

  read more...

 • Untitled

  Horwath HTL na centralnom panelu Weekend Media Festivala!

  Susjedne države i Hrvatsku u godinama pred nama očekuje znatno povećanje prihoda od turizma i dolazak sve većeg broja gostiju. Turističku ponudu volimo hvaliti, ali i kritizirati. Znamo li zaista u kakvom je stanju turistička ponuda Hrvatske i susjednih država? Koji su ključni problemi u odnosu na konkurente? Znamo li inovirati, koristiti moderne tehnologije [...]

  read more...

 • Radionica Destination Dashboard na Weekend Media Festivalu, Rovinj, Hrvatska 25.-27. rujna

  Horwath HTL u suradnji s LJ Research Company iz Edinburgha će održati radionicu pod nazivom Destination Dashboard – destinacijski marketing temeljen na dokazima. Horwath HTL i LJ Research će se raspravljati o tome kako istraživanje tržišta u cjelini i specifična segmentacija tržišta daju smjernice u postizanju najboljeg povrata na ulaganje u marketingu. Iako primjeri kroz [...]

  read more...

 • Horwath HTL – partner konferencije Adria Hotel Forum 2015

  Adria Hotel Forum je regionalna hotelsko-investicijska konferencija koja se 11.-12. veljače 2015. već treću godinu u nizu održava u Zagrebu. Moto ovogodišnje konferencije je „Investicije u hotelskoj industriji – Uspješni modeli“.

  Adria Hotel Forum 2015 je mjesto susreta investitora i hotelskih profesionalaca Jugoistočne Europe, platforma razmjene znanja i iskustava suvremenih praksi te prezentiranja novih trendova [...]

  read more...

 • EU_FOND_01 copy

  Horwath HTL organizira panel “Turizam i EU fondovi”

  U sklopu konferencije “Financiranje projekata društvenog i gospodarskog razvoja Hrvatske iz fondova EU”, Horwath HTL kao sponzor konferencije organizira panel na kojem će se na jednom mjestu predstaviti mogućnosti financiranja privatnih i javnih projekata u domeni turizma, hotelijerstva i industrije slobodnog vremena.

  Naziv panela: “Turizam i EU fondovi”

  Panel će obuhvatiti sljedeće ključne teme:

  Programi  [...]

  read more...

 • HORWATH HTL sponzor konferencije Snaga hrvatske hrane

  O konferenciji

  Konferencija Snaga hrvatske hrane, u organizaciji Poslovnog dnevnika, mjesto je susreta i kreativnog dijaloga proizvođača, predstavnika relevantnih državnih i lokalnih institucija, te znanstvene i poslovne zajednice u svrhu promoviranja novih ideja, koncepata i prijedloga koji bi rezultirali povećanjem hrvatskih kapaciteta proizvodnje hrane, kao ključnog preduvjeta budućeg održivog ekonomskog i šireg društvenog razvoja.

  Također, [...]

  read more...

 • RHIC 2014

  RHIC – Moscow, Russia, 20th-22th October 2014

  Horwath HTL will be attending this event.

  The Russia & CIS Hotel Investment Conference (RHIC) will return to Moscow, from 20 – 22 October 2014 to celebrate its 10th Anniversary, at the new Congress Park at the Radisson Royal Hotel.

  RHIC is the leading hotel investment conference in Russia, and this globally recognised event brings [...]

  read more...

 • Expo

  ExpoReal Germany – Munich, Germany, 6th-8th October 2014

  Horwath HTL will be attending this event.

  EXPO REAL, the International Trade Fair for Property and Investment, has been held every October since 1998 in Munich Germany. The entire sector gathers together in one location for three days at this unmissable business platform.

  The biggest B2B trade show for property and investment in Europe offers [...]

  read more...

 • Horwath HTL – partner konferencije Adria Hotel Forum

  Dobrodošli na Adria Hotel Forum – regionalnu hotelsku konferenciju

  Adria Hotel Forum  je mjesto susreta investitora i hotelskih profesionalaca Jugoistočne Europe, ali i platforma na kojoj se prezentiraju novi trendovi u globalnom hotelijerstvu te se raspravlja o suvremenim praksama i poslovnim modelima.

  Adria Hotel Forum je regionalna hotelsko-investicijska konferencija koja se druge godine za redom [...]

  read more...