Industrija slobodnog vremena

Tržište slobodnog vremena neprestano traži sljedeću novu stvar. Inovacija ima u izobilju, prije svega u zrcalnoj stvarnosti stvorenoj putem informacijske tehnologije u novim formatima i u novim prostorima.

Operatori novih tvrtki, nekretnina i video igara pokazuju interes za sadržajima slobodnog vremena. Danas se slobodne aktivnosti kombiniraju s poslom, zdravljem i kupovinom.

Tvrtka Leisure Factory © je osnovana nakon zapažanja da na ovom tržištu koje se stalno mijenja, metode za dizajniranje slobodnih aktivnosti koje su korištene tijekom prethodnih desetljeća – kopiranje onoga što je već radilo negdje drugdje i traženje javnog financiranja za manje profitabilne operacije – više nisu učinkovite.

Usluge

Leisure Factory © radi u središtu Horwath HTL-a kako bi analizirao disruptive trendove, tražio inovativne koncepte i razvijao moderna, kreativna rješenja za sutrašnje aktivnosti slobodnog vremena, često zasnovane na hibridnim konceptima koji kombiniraju turistički smještaj, slobodno vrijeme, kulturu, sport i poslovanje.

Inovativne mogućnosti Leisure Factory © također se koriste u suradnji s našim savjetodavnim službama i za podršku voditeljima projekata kroz procese financijskog istraživanja, praćenja provedbe, marketinga i pripreme za početak operativnog rada.

Tim Leisure Factory © iz Horwath HTL-a stoga može pružiti rješenja po sistemu ključ u ruke kako bi vaš projekt postao stvarnost.

Horwath HTL projekti