Koncept najbolje uporabe i financijska studija predizvodljivosti za resort mješovite namjene (uključujući životinjski park)

Koncept najbolje uporabe i financijska studija predizvodljivosti za resort mješovite namjene (uključujući životinjski park) – Rusija

Ključne usluge: Slobodno vrijeme
Mjesto: Rusija
Proizvod: Prijedlog koncepta, Studija predizvodljivosti

Pregled projekta
Tematski životinjski park sastojat će se od sljedećih atrakcija: životinjski park kao glavna atrakcija resorta, obiteljski zabavni centar, park s toboganima, hotel sa 150 ključeva na razini četiri zvjezdice, rezidencijalna zgrada s 250 jedinica, te maloprodajni dućani. Resort će također imati posebne smještajne jedinice s izravnim pogledom na životinje (immersive accommodation). Resort je smješten unutar gradskog parka s velikim jezerom.
Rješenje
Projekt obuhvaća istraživanje općeg konteksta i tržišta s ciljem identifikacije realnog tržišnog potencijala i ključnih faktora koji utječu na optimalni koncept projekta, reviziju koncepta projekta s detaljnim preporukama za provedbu i postavljanje projekta na tržište, te evaluaciju financijske izvodljivosti projekta.